Rendezés

Keresés

HOGYAN MŰKÖDIK

KedvezményOrszág 2013 májusában indult akciós ajánlatokat gyűjtő weboldal. Honlapunk azt a célt szolgálja, hogy összegyűjtse, rendezze és ajánlja neked a Magyarországon található akciós ajánlatokat, amelyek lehetnek online kuponok, csoportos vásárlói kedvezmények, kedvezménykártyák, akciós katalógusok stb..

A KedvezményOrszág hazánk egyik legnagyobb online kedvezménygyűjtő oldala és így szinte mindent és mindenkit megtalálsz nálunk.


A legkülönbözőbb akciós ajánlatok találhatók meg nálunk. Legyen szó élményről, utazásról, kalandról, éttermi szolgáltatásról, termékről, szállásról, konyhai vagy barkács dolgokról, egészen a kütyükig, vagy épp szépségápolásról és még sorolhatnánk, amelyeket jellemzően 50-90%-os kedvezménnyel vásárolhatsz meg a partnereink által nyújtott ajánlatokból.
Weboldalunkon nem csak kategóriánként, hanem városonként is megtalálhatod a különféle kedvezményes ajánlatokat, így az otthonodhoz legközelebb eső akciót is gyorsan magadénak tudhatod.

Ha weboldalunkkal, az ott szereplő akciós ajánlatokkal kapcsolatban bármilyen kérdésed lenne, kérjük, először vedd fel a kapcsolatot a hirdető céggel, ők gyorsabban és hatékonyabban tudnak segíteni, de akár írhatsz nekünk is az info@kedvezmenyorszag.hu e-mail címre

Üdvözlettel:

A Kedvezmény Ország Csapata